Önkormányzat

Hivatali tábla

Szerződések, számlák

A "Register zmlúv objednávok a faktúr" szlovákiai nyilvános portálon közzétett szrzodések és számlák
Szerződések szlovákul

Megrendelések, számlák

Nyilvántartás

Közbeszerzés

Hivatali közlemények

Polgármester, köszöntő

Ing. Tóth Lajos

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, Önöket Nagyszelmenc megújult honlapján.

Már 2005-től azon dolgozom, hogy falunkat minél jobban megismerjék és minél több információt gyűjtsenek be falunkról. Ennek egyik sarokköve honlapunk, amit most áthelyeztünk és megújítunk. Reméljük, ez a változás elnyeri tetszésüket, s ennek hatására falunkat is meglátogatják.

Azért dolgozunk, hogy Nagyszelmencben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él látja a falu jövőjét, fejlődését. Igaz, hogy nagyon korlátozottak a lehetőségek, de mindig történik valami.

Nézze meg a beszámolókat a programokról, s legközelebb jöjjön és szórakozzon velünk. Családjával jöjjön és próbálja ki az alapiskola területén lévő gyerekjátszót, vagy barátaival sportolhat az itt lévő sportpályán. A polgármesteri hivatal mellett hangulatos környezetben fatüzelésű kemencék és tűzhelyek kínálnak lehetőséget egy családi esemény megünneplésére, vagy baráti összejövetelre.

A honlapunkat böngészve remélem, megismeri Nagyszelmenc életét, múltját, jelenét, nevezetességeit, látnivalóit.

Kívánom, hogy honlapunk tartalmában elmerülve ismerje meg jobban falunkat, s ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk! Szívesen látjuk!

Természetesen az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap: információkkal és az új struktúrával. Fontosnak tartom, hogy közösen együtt alakítsuk ki, arculatát, töltsük meg tartalommal fejezeteit, mert ezzel falunkat tesszük szebbé.

Jó böngészést kívánok!

Tóth Lajos
polgármester

Velké Slemence - Nagyszelmenc